Gokken en het WK: wed op alle voetbalwedstrijden

Gepubliceerd:
Gokken WK voetbal
Door: redactie

Langzaam maar zeker begint de WK-koorts bij alle voetballiefhebbers weer te groeien. En ook de personen die niet dagelijks met voetbal bezig zijn, kijken toch vaak reikhalzend uit naar dit prachtige voetbaltoernooi.
Om ons heen begint langzaam alles oranje te kleuren en in winkels en supermarkten worden we letterlijk doodgegooid met (vaak toch wel leuke) oranjegadgets. Wil je nog meer plezier en spanning beleven tijdens het WK? Ga gokken op de uitslagen van de verschillende wedstrijden of wed actief tijdens de wedstrijd met live gokken op allerlei spelmomenten die in de voetbalpot voor kunnen komen.

Verstandig gokken op WK wedstrijden
Ook al zijn sommige uitslagen gedurende een WK voetbaltoernooi totaal niet te voorspellen, als je een beetje verstand hebt van de kanshebbers en de omstandigheden, dan kan je al een heel eind komen. Dat was wel anders in 1978 op het WK, toen Argentinië de laatste poulewedstrijd tegen Peru met 6-0 won en zo rechtstreeks doorstroomde naar de finale. Maar ja, daarover doen ook steeds meer geruchten de ronde dat die wedstrijd toen is omgekocht. Tegenwoordig kom je in elk geval al een heel eind met je kennis van de landen waarvan je weet of ze wel of juist niet goed zijn. Gaat Frankrijk bijvoorbeeld hoge ogen gooien dit jaar, na het fiasco van 2010 waarbij de ploeg al ruziënd al in de poulefase werd uitgeschakeld? Of ga je je geld toch inzetten op ons eigen land en maken we af waar we in 2010 aan begonnen zijn? Houd in elk geval alle berichtgeving omtrent de teams goed in de gaten en ga verstandig gokken op WK wedstrijden.

Andere kanshebbers tijdens het WK Voetbal 2014
Als we kijken naar de laatste jaren, dan is en blijft Spanje de topfavoriet. Zij wonnen achtereenvolgens het EK 2008, het WK 2010 en het EK 2012. Toch verloor Spanje wel vorig jaar met 3-0 van Brazilië tijdens de Confederations Cup. Maar ja, dat is dan ook wel het succesvolste WK-land aller tijden met maar liefst 5 wereldtitels. En al ging het de laatste jaren wat minder, inmiddels lijken de spelers toch weer bezig te zijn met een wederopstanding. Bovendien is het land ook nog eens gastheer op dit toernooi en kan dus rekenen op veel uitzinnige fans. Een ander land om je geld op in te zetten als je gaat gokken op WK wedstrijden is wellicht Argentinië, dat met Lionel Messi natuurlijk een speler van wereldformaat heeft. Vlak overigens ook Duitsland niet uit, want veel mensen zien dit land qua clubvoetbal als het sterkste land ter wereld.

Gokken op WK wedstrijden: belangrijke outsiders
Een WK voetbal kent elke editie ook wel een paar verrassingen. Misschien dat dit jaar wel een van de outsiders de wereldtitel gaat pakken. Houd daarom ook rekening met deze landen bij het gokken op voetbalwedstrijden gedurende het WK. Colombia wordt regelmatig genoemd, met name vanwege sterspeler Falcao. En wat te denken van een land als België? Misschien dat de onervarenheid van de spelers alleen nog roet in het eten kan gooien. Tot slot zijn ook Portugal en Uruguay namen die nog wel eens opduiken in lijstjes met mogelijke verrassende winnaars van het WK.

Ga jij ook kijken naar de wedstrijden van het WK en wil je ook nog een graantje meepikken van de winsten van de verschillende teams? Ga gokken op WK voetbalwedstrijden en voorspel welke landen hun wedstrijden gaan winnen. Niet alleen kun je de uitslag voorspellen, maar als je gaat live gokken kun je ook inzetten op bijvoorbeeld in welke minuut de eerste goal valt, hoeveel rode kaarten er worden uitgedeeld en of een vrije trap er wel of juist niet in gaat.