Wedden op paardenraces

Wedden op paardenraces bij goksites

Wil je online geld inzetten op paardenkoersen? Weet dan vooraf goed hoe het precies in zijn werk gaat. Je wilt namelijk niet door onwetendheid onnodige euro's verliezen. Hier vind je handige uitleg en verschillende tips hoe het (online) wedden op paardenraces in zijn werk gaat.

Inzetten via wedkantoren

Geld inzetten op paardenraces bestaat al heel lang. Ook in Nederland kan je al jarenlang wedden op de uitslagen van paardenraces, namelijk door het invullen van een wedformulier bij de verschillende wedkantoren in Nederland of per telefoon. De wedkantoren bevinden zich op de renbanen. Zo heb je in Nederland de keuze uit 4 banen die te vinden zijn in Groningen, Wolvega, Den Haag (Duindigt) en Alkmaar. In de rest van Nederland zijn ook nog verschillende wedlocaties en wedwinkels te vinden.

Het gemak van online gokken op paardenkoersen

Tegenwoordig heb je ook de mogelijkheid om online geld in te zetten op allerlei paardenraces van over de hele wereld. Zo hoef je zelf niet meer naar een renbaan of wedkantoor toe te gaan om te kunnen meespelen. De website runnerz.nl is de enige legale aanbieder van online gokken op paardenraces in Nederland. Neem eens een kijkje op de website en maak er gratis een account aan. Vervolgens kun je door geld op je account te storten eenvoudig meespelen met allerlei races wereldwijd.

Bonus
Goksite Jouw Bonus Betalen Bezoeken
RunnerzRunnerz 50% - €10 Betalen met iDeal Marstercard Visa Card Paysafecard

Hoe werkt het?

Of je nu online geld inzet op koersen of het via een van de vele wedkantoren in Nederland doet, de basis is natuurlijk hetzelfde. Je kan verschillende bedragen inzetten op uitslagen en de inzet kan bij sommige spelvormen variëren van €0,50 tot aan wel €1000. Het uitkeringspercentage bij het wedden op paarden is behoorlijk hoog, gemiddeld zo'n 75%. Dat betekent dat je als speler van iedere euro die je inzet, je gemiddeld 75 eurocent terugkrijgt. Het overige gedeelte wordt besteed op de volgende manier: 21% gaan op aan organisatiekosten en 4% gaat uiteindelijk naar goede doelen in met name de paardensport. In 2010 was de totale omzet in de paardensport 27 miljoen euro!

Verschillende mogelijkheden om in te zetten op de koersen

Je kan op verschillende manieren proberen om geld te verdienen met het gokken op een paardenrace. Je kan kiezen uit allerlei soorten inzetten. Hieronder laten we de belangrijkste inzetmogelijkheden de revue passeren.

Winnend: eigenlijk de meest eenvoudige optie. Je kiest op het wedstrijdformulier voor het paard waarvan jij denkt dat de race gaat winnen. Heb je gekozen voor een paard dat weinig kans zou maken om te winnen, en dit paard wint toch, dan maak je een forse winst! Je speelt het vanaf 1 euro en is mogelijk bij alle races.

Plaats: Bij plaats heb je de grootste winkans. Je hoeft alleen maar te voorspellen welk paard bij de beste 3 eindigt. Ook deze variant speel je vanaf 1 euro en het is mogelijk bij vrijwel alle races.

Duo: Hier voorspel je welke twee paarden op de plekken 1 en 2 zullen eindigen, in de juiste volgorde. Je maakt hiermee kans op flinke winsten. Je kan ook je kansen spreiden door in te zetten op meerdere duo's. Je speelt het vanaf 50 eurocent bij vrijwel alle koersen.

Trio: Hierbij voorspel welke 3 paarden op de plekken 1, 2 en 3 eindigen. En ook nog eens in de juiste volgorde, dus dit is echt een spel voor de gevorderde speler. Wil je je kansen vergroten dan wed je op meerdere combinaties. Ook hier kun je vanaf 50 cent inzetten op nagenoeg alle races.

Ben je inmiddels helemaal op de hoogte van de belangrijkste zaken rondom paardenkoersen en het inzetten van geld op de juiste uitslagen? Ga het dan zelf eens proberen op Runnerz.nl en ga op jacht naar leuke winsten!