Runnerz

Runnerz online gokken op paardenraces

Runnerz organiseert weddenschappen op paardenkoersen. Op de Nederlandse website kun je gratis een account aanmaken waarna je vervolgens geld stort op je account om online te gokken op verschillende races van over de hele wereld. Bij je eerste storting krijg je een extra bonus van €10 om mee te spelen. Je kunt de races vervolgens direct bekijken via livestreams.

Registreren bij Runnerz

Het aanmaken van een account is heel eenvoudig. Je kiest een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en vult je persoonsgegevens in. Vervolgens krijg je een e-mail met daarin een activatielink. Nadat je deze link hebt aangeklikt, ben je klaar om te gaan inzetten op paardenkoersen bij Runnerz.

Geld op je account storten

Je kunt pas inzetten op paardenraces als je geld hebt gestort op je account. Hiervoor kun je gebruik maken van iDEAL, Mastercard, Visacard en Paysafecard. Het minimale bedrag dat je kunt storten is €20. Bij je allereerste storting van geld op je account ontvang je bovendien een bonus van €10. Je maximale weeklimiet staat standaard ingesteld op €5000 maar deze limiet kun je eenvoudig aanpassen naar een lager bedrag.

Inzetten op paardenraces

Is je account aangemaakt en heb je geld gestort om mee te spelen? Dan ben je klaar om in te gaan zetten op paardenkoersen van over de hele wereld. Zo zijn er onder andere banen te vinden in Zuid-Afrika, Amerika, Finland, Frankrijk, Nederland en Zweden. Kies voor de pagina 'wedden' en in de linkerbalk zie je de eerstvolgende races verschijnen, geselecteerd op land en op tijdstip. Kies een koers uit de lijst en vervolgens heb je de mogelijkheid om in te zetten op de race. Je ziet de racecard met daarbij tips van kanshebbers op de winst.

Verschillende inzetmogelijkheden

Hoe je gaat inzetten op de race, kun je zelf bepalen. Per race staat aangegeven welke mogelijkheden je hebt om in te zetten. Ga je voor winnend of plaats of kies je voor een combinatie van beiden? Misschien zie je meer heil in inzetten op een duo, trio of kwartet? Maak een keuze uit de beschikbare inzetmogelijkheden en zet je geld verstandig in. Over het algemeen geldt: hoe moeilijker de weddenschap, hoe hoger de uitbetaling is. Kwartet weddenschappen betalen gemiddeld meer uit dan duo's en winnend weddenschappen gemiddeld meer dan plaats.

Bekijk de livebeelden van de race

Heb je ingezet en wil je live meekijken met de wedstrijd? Je hebt de mogelijkheid om de race live te volgen via de livestreams. Je kunt hier een abonnement voor afsluiten. Voor een dag betaal je €2,95, voor een week €7,95 en voor een maand €14,95. Maar het is ook mogelijk om de beelden gratis te bekijken, afhankelijk van de hoogte van je inzet. De beelden worden automatisch geactiveerd als je inzet in een bepaalde periode volgens het onderstaande schema is:

  • Inzet op een dag: Minimaal €5
  • Inzet in afgelopen 2 dagen: Minimaal €50
  • Inzet in afgelopen 7 dagen: Minimaal €100
  • Inzet in afgelopen 14 dagen: Minimaal €500
  • Inzet in afgelopen 30 dagen: Minimaal €1000

De V75

De spelsoort die de grootste betalingen oplevert is de V75. Dit spel heeft wekelijks een prijzenpot van minimaal 7 miljoen euro en behoort tot de echte jackpots. Het is het grootste wedspel op paardenraces ter wereld en wordt iedere zaterdag in Zweden gespeeld. Andere spelen waar je veel geld mee kan verdienen zijn V65, V64, V5, V4 en kwartet.

Wil je ook online wedden op paardenraces? Maak een account aan bij Runnerz.nl, stort geld en zet in op de races en paarden van jouw keuze!

Bonus
Informatie over Runnerz
Live streams Aanwezig
Licentie Aanwezig
Betaal met Betalen met iDeal Marstercard Visa Card Paysafecard
Bonus 50% tot aan €10,-