Pai Gow poker spelen bij Nederlandse goksites

Pai Gow goksites

In Nederland is Pai Gow poker nog redelijk onbekend, terwijl in de VS het een zeer populair pokerspel is. Het is een gokspel dat gebaseerd is op een dominospel uit China, genaamd Pai Gow. In de jaren tachtig van de vorige eeuw is het door een Amerikaan herontwikkeld waarbij kaarten in plaats van dominostenen werden gebruikt. Er zijn een aantal Nederlandse goksites waar je Pai Gow poker kunt spelen en de beste sites hebben we hier voor je verzameld. Daarnaast vind je hier ook een complete uitleg over Pai Gow poker en kun je er allerlei aanvullende informatie vinden.

Wat is Pai Gow poker en hoe speel je het?

Pai Gow poker wordt gespeeld met 53 kaarten, alle reguliere speelkaarten plus een joker. De winnende combinaties die je met de kaarten kunt formeren lijken erg veel op die je kent uit het normale pokerspel. Alleen de aas is hier anders: die is altijd de hoogste kaart, ook als hij in een straat zit met A-2-3-4-5. Zo’n straat zou het dan winnen van een straat met 9-10-J-Q-K. Je krijgt zeven kaarten uitgedeeld en verdeelt zelf je kaarten in een groepje van 5 en een groepje van 2. Daarbij moet de hand met 5 kaarten hoger zijn dan die van 2. De joker in het spel mag je alleen gebruiken om een straat of flush compleet te maken. Je wint als allebei de sets kaarten hoger zijn dan die van de bank, je verliest als je sets met kaarten gelijk of lager zijn. Meer uitleg en spelregels over Pai Gow poker vind je hier.

De beste goksites om Pai Gow in Nederland te spelen

Casino Bonus Waardering

We hebben de beste Pai Gow poker goksites in Nederland voor je op een rijtje gezet. Als je bij een van deze sites gaat spelen, weet je zeker dat je goed zit. Je kunt er bijvoorbeeld veilig en eenvoudig geld inzetten en laten uitbetalen. Behalve Pai Gow poker kun je er nog heel veel andere spellen spelen en ook de bonusbedragen zijn interessant. De spellen draaien allemaal op software van bekende aanbieders van gokspellen (Netent, Microgaming, etc.). Bovendien besteden ze meer dan voldoende aandacht aan verantwoord gokken.

Maak een keuze uit de beste goksites om Pai Gow poker te spelen. Je zult er veel speelplezier aan beleven.

Bekijk de beste blackjack goksites