Wedden op paardenraces bij goksites

Wedden op paarden

Wil je online geld inzetten op paardenkoersen? Weet dan vooraf goed hoe het precies in zijn werk gaat. Je wilt namelijk niet door onwetendheid onnodige euro's verliezen. Hier vind je handige uitleg en verschillende tips hoe online wedden op paardenraces in zijn werk gaat.

Inzetten via wedkantoren

Geld inzetten op paardenraces bestaat al heel lang. Ook in Nederland kan je al jarenlang wedden op de uitslagen van paardenraces, namelijk door het invullen van een wedformulier bij de verschillende wedkantoren in Nederland of per telefoon. De wedkantoren bevinden zich op de renbanen. Zo heb je in Nederland de keuze uit 4 banen die te vinden zijn in Groningen, Wolvega, Den Haag (Duindigt) en Alkmaar. In de rest van Nederland zijn ook nog verschillende wedlocaties en wedwinkels te vinden.

Goksites paarden

Casino Sport bonus Rondspeel voorwaarden Waardering

Het gemak van online gokken op paardenkoersen

Jij bent waarschijnlijk op zoek naar de mogelijkheid om online geld in te zetten op paardenraces van over de hele wereld. Zo hoef je zelf niet meer naar een renbaan of wedkantoor toe te gaan om te kunnen meespelen. Het vindt gewoon allemaal vanachter je computer, tablet of smartphone plaats.

Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd kun je via Nederlandse goksites wedden op de uitslagen van paardenraces. Het is gemakkelijk om te doen en je hebt alleen een account nodig bij een goksite die dit soort sportweddenschappen aanbiedt.

Neem eens een kijkje op een van de websites en maak er gratis een account aan. Vervolgens kun je door geld op je account te storten eenvoudig meespelen en gokken op koersen wereldwijd.

Hoe werkt het?

Of je nu online geld inzet op koersen of het via een van de vele wedkantoren in Nederland doet, de basis is natuurlijk hetzelfde. Je kan verschillende bedragen inzetten op uitslagen en de inzet kan bij sommige spelvormen variëren van €0,50 tot aan wel €1000. Het uitkeringspercentage bij het wedden op paarden is behoorlijk hoog, gemiddeld zo'n 75%. Dat betekent dat je als speler van iedere euro die je inzet, je gemiddeld 75 eurocent terugkrijgt. Het overige gedeelte wordt besteed op de volgende manier: 21% gaan op aan organisatiekosten en 4% gaat uiteindelijk naar goede doelen in met name de paardensport. In 2010 was de totale omzet in de paardensport 27 miljoen euro!

Verschillende mogelijkheden om in te zetten op de koersen

Je kan op verschillende manieren proberen om geld te verdienen met het gokken op een paardenrace. Je kan kiezen uit allerlei soorten inzetten. Hieronder laten we de belangrijkste inzetmogelijkheden de revue passeren.

Winnend: eigenlijk de meest eenvoudige optie. Je kiest op het wedstrijdformulier voor het paard waarvan jij denkt dat de race gaat winnen. Heb je gekozen voor een paard dat weinig kans zou maken om te winnen, en dit paard wint toch, dan maak je een forse winst! Je speelt het vanaf 1 euro en is mogelijk bij alle races.

Plaats: Bij plaats heb je de grootste winkans. Je hoeft alleen maar te voorspellen welk paard bij de beste 3 eindigt. Ook deze variant speel je vanaf 1 euro en het is mogelijk bij vrijwel alle races.

Duo: Hier voorspel je welke twee paarden op de plekken 1 en 2 zullen eindigen, in de juiste volgorde. Je maakt hiermee kans op flinke winsten. Je kan ook je kansen spreiden door in te zetten op meerdere duo's. Je speelt het vanaf 50 eurocent bij vrijwel alle koersen.

Trio: Hierbij voorspel welke 3 paarden op de plekken 1, 2 en 3 eindigen. En ook nog eens in de juiste volgorde, dus dit is echt een spel voor de gevorderde speler. Wil je je kansen vergroten dan wed je op meerdere combinaties. Ook hier kun je vanaf 50 cent inzetten op nagenoeg alle races.

Live paardenraces kijken

Heb je ingezet op een bepaald paard in een bepaalde race? Dan wordt je ook de mogelijkheid geboden om de wedstrijd live te volgen via een livestream. Extra spannend dus! De paardensport is overigens niet de enige sport waar je kunt gokken op de wedstrijden. Ook sporten als tennis, voetbal en wielrennen worden aangeboden door de goksites die we voor je geselecteerd hebben.

Ben je inmiddels helemaal op de hoogte van de belangrijkste zaken rondom paardenkoersen en het inzetten van geld op de juiste uitslagen? Ga het dan zelf eens proberen om te wedden op paarden en ga op jacht naar leuke winsten!

Bekijk paarden goksites