Wedden op wielrennen

Wedden op wielrennen

Wist je dat je kunt gokken en wedden op wielrennen en wielerwedstrijden? Door het jaar heen zijn er erg veel wielrenwedstrijden die verreden worden. Veel bekende gok- en sportweddenschappensites bieden je daarom de mogelijkheid om op zo’n wedstrijd (of complete tour zoals de Tour de France) geld in te zetten. Hoe je dat moet doen? Hier vind je alle benodigde informatie en uitleg.

Gokken op wielerrondes

De Giro, de Tour de France, de Amstel Gold Race of een echte wielerklassieker: je kunt er allemaal door middel van sportweddenschappen geld op inzetten. De sport wielrennen is al jarenlang zeer populair en door het inzetten van geld op de uitslagen is het voor velen nog interessanter geworden om ernaar te kijken. Bovendien is het heel laagdrempelig om er geld in te zetten, in tegenstelling tot de gang die je zou moeten maken naar bijvoorbeeld een bookmaker of wedkantoor. Je zelf op een van de goksites wielrennen wedden door een account aan te maken.

Goksites wielrennen

Casino Sport bonus Rondspeel voorwaarden Waardering

Wielrennen en gokken: inzetmogelijkheden

De meest simpele vorm bij het gokken op wielrennen is voorspellen wie de winnaar van de wedstrijd wordt. Maar dat is lang niet het enige. Zo kun je bijvoorbeeld ook voorspellen wie de winnaar van het bergklassement wordt bijvoorbeeld. Of dat de huidige koploper in de wedstrijd nog wordt ingehaald door het peloton. Overigens valt die laatste categorie meer onder de noemer live wedden: het tijdens de wedstrijd direct handelen naar de gebeurtenissen die er zijn. Zoals vlak voor de finish kiezen uit de renners die vooraan liggen wie van hen de sprint gaat winnen.

Live wielrennen kijken

Je kunt ook livestreams bekijken als je gaat live wedden op wielrennen. Je krijgt de wedstrijd dan live op je computerscherm te zien: handig bij het plaatsen van inzetten en natuurlijk ook gewoon leuk als de wedstrijd anders voor je verborgen bleef. Wielrennen is overigens niet de enige sport waar je kunt gokken op de wedstrijden en gebeurtenissen. Bij de goksites en sportweddenschappensites die wij geselecteerd hebben, kun je ook geld inzetten op bijvoorbeeld tennis, voetbal en autosport.

Wil je ook gaan gokken op wielrennen? Kies dan je favoriete site uit de vele goksites die we voor je verzameld hebben.

Bekijk wielrennen goksites